ZinCo Danmark til forsiden

Grønne tage og taghaver

Grønne tage er en vigtig del af fremtidens klimatilpasning. Grønne tage optager, forsinker og fordamper regnvandet. Op til 60% af nedbøren optages af haven på taget. Derved aflastes kloakker for store mængder vand. Langt de fleste tage egner sig til at lave en grøn løsning på. Der er uendelig mange muligheder for udseende og anvendelse. Et grønt tag med den rigtige opbygning og sammensætning af planter vil være et frodigt og naturligt levested for flora og fauna. 


ZinCo leverer systemløsninger til både EKSTENSIVE tage - flade tage (0-10°) og skrå tage (10-35°) - og til INTENSIVE grønne tage/haver på dæk med en vægt på >150 kg. 

Nyheder

Ekstensive grønne tage

VIA1

Klik for referencer EKSTENSIVE grønne tage

Skrå grønne tage

hovedgaden1

Klik for referencer SKRÅ grønne tage

Intensive grønne tage

Klik for referencer INTENSIVE grønne tage

Fremtidens tage er grønne

Udnyttelse af bygningens 5. facade er ikke længere en luksus, det er nødvendigt.
Grønne tage erstatter den natur vi mister, når der bygges huse og er samtidig en vigtig del af løsningen på vores klimatilpasning.


Vi leverer systemopbygninger der passer til præcis dit behov, uanset om det er taget på cykelskuret, sommerhuset, supersygehuset eller en park på tag eller dæk. Zinco er førende indenfor system-
opbygninger til grønne tage og er repræsenteret i 40 lande verden over. Vi leverede mere end 30.000 m2 grønt tag alene i Danmark i 2015.

BundGrafik.png
Ændre cookie samtykke
Du er her: