ZinCo Danmark til forsiden
Økonomiske fordele

Økonomiske fordele ved grønne tage

Mindre vandafstrømning

Mindre vandafstrømning

Et grønt tag kan reducere vandafstrømningen med 50-90 %. Eventuelt overskydende vand løber ned fra taget med en forsinkelse. Nedløb, rør og afløb kan derfor konstrueres med mindre kapacitet, hvilket reducerer anlægsomkostningerne. I visse områder vil det desuden betyde, at udgifterne til kloakering bliver mindre.
oko-fordele02

Lavere renoveringsomkostninger

Et grønt tag beskytter en bygning mod skader fra f.eks. ekstremt klima og uv-stråler. Derved øges tagets holdbarhed/levetid og der vil være mindre vedligeholdelse og færre omkostninger til reparationer.
Lavere energiomkostninger

Lavere energiomkostninger

Et grønt tag kan udligne ekstreme temperaturer og forbedre bygningens energiresultat. Desuden kan grønne tage som ZinCo’s "Climate Roof" med Floratherm®, der har varmeisolerende egenskaber, bidrage til isoleringen.
Mere plads

Mere plads

Hvis man omlægger eller udvikler uudnyttede arealer til grønne tage - og bruger dem til rekreative formål eller sportsanlæg - betyder ikke kun, at dyr plads udnyttes, men også, at der spares udgifter til køb af nye byggegrunde. Grønne tage vil desuden ofte være en medvirkende faktor til, at et byggeprojekt bliver godkendt og kan realiseres.
BundGrafik.png
Ændre cookie samtykke
Du er her: